VANILLE

Vanille is een van de meest klassieke smaken die gelukkig nog steeds zeer gewaardeerd wordt. Schepijs gemaakt met echte vanille stokjes is dus niet geel van kleur maar crème wit met donkere spikkeltjes (de vanillezaadjes, het merg uit het vanille stokje).

AARDBEI

Aardbei-ijs wordt gemaakt van een oud aardbeienras: de Senga Sengana. Deze aardbei wordt of zelf gekweekt of lokaal ingekocht. De smaak is geweldig! Echt een aardbei om lekkere jam en dus ook ijs van te maken. Aardbei is heel goed te combineren met stracciatella-, vanille- en bosvruchten-yoghurtijs.

KERSEN-YOGHURT

Kersen-yoghurtijs heeft een zachte yoghurt smaak, met kersen er door gespateld. Het is een verrukkelijk ijsje, heel erg goed te combineren met mango- maar ook met vanille-ijs.

CHOCOLADE

Chocolade-ijs wordt bereid van magere cacaopoeder, aangevuld met pure chocoladedruppels van Callebaut. Alles eerst zachtjes verwarmen en goed roeren zodat er geen klontjes vormen en een nachtje laten staan zodat de basis goed lobbig wordt. Abbie maakt er het lekkerste chocolade-ijs van. Chocolade-ijs kun je goed combineren met stracciatella- en hazelnootijs.

HAZELNOOT

Hazelnootijs is echt voor de liefhebbers. Het heeft echte stukjes hazelnoot (dit klinkt heel erg logisch, maar is het vaak niet). Hazelnootijs is heel erg lekker in combinatie met mango-, vanille- en chocolade-ijs.

MANGO EN FRAMBOZEN

Mango- en frambozenijs zijn op sorbet basis. Deze zijn dus ook geschikt voor personen met een lactose-intolerantie. Mango is erg lekker met hazelnoot. Frambozenijs is fruitig, niet te zoet en is heel goed te combineren met vanille en bosvruchten-yoghurt. Er is altijd minimaal 1 ijssmaak op basis van sorbet ijs in Abbie’s IJsbus.

STRACCIATELLA

Stracciatella is vanille-ijs met kleine stukjes chocolade en is verrukkelijk met hazelnoot-, mango-, aardbei- en chocolade-ijs.

OOK NIET ONBELANGRIJK: SLAGROOM!

Op het ijs kunt u ook een heerlijke koninklijke toef èchte slagroom (dus niet uit een spuitbus) nemen. Zo’n lekkere en mooie toef slagroom maakt het ijsje helemaal af.

KLANTEN AAN HET WOORD

ERVARINGEN

Abbie‘s IJsbus staat garant voor een uniek voorkomen, de bus is een echte eyecatcher, al uw gasten zullen het erover hebben. Nadat u het overheerlijke ambachtelijk gemaakte vers Italiaans ijs heeft geproefd waant u zich eventjes in de Zevende Hemel. Abbie‘s IJsbus heeft vele heerlijke smaken, in overleg is veel mogelijk.

Het klinkt afgezaagd maar in dit geval is het echt waar, het is geen feest als Abbie niet met z’n IJsbus is geweest!

Gerben, vaste klant

Wij wilde een originele aankomst met onze bruiloft. Via internet kwamen we bij Abbie terecht en binnen een dag was alles geregeld en afgesproken. Het was erg leuk om te zien dat Abbie en zijn vrouw Marianne zo betrokken waren en mee dachten in de mogelijkheden. Niets was ze te veel en ze deden echt dát stapje extra om niet alleen ons te verrassen, maar ook onze gasten.

Ontzettend bedankt voor jullie hulp en inzet!

Peter & Chantelle, bruidspaar

Voor ons bedrijf hadden we in de zomer een soort food truck festival georganiseerd voor onze medewerkers. Hiervoor hebben we Abbie’s IJsbus benaderd om deel te nemen aan ons festival en met zijn geweldige ijsbus onze medewerkers te voorzien van een ijsje. De langste rijen stonden toch echt bij de ijsbus. Sommige hadden zelfs al een ijsje voor dat ze aan de hamburgers waren begonnen.

Abbie bedankt!

Mark, zakelijk

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE?

Wil je vrijblijvend de mogelijkheden bespreken en de beschikbaarheid controleren? Neem dan contact met ons op.

VRAAG OFFERTE AAN