LEUK DAT U INTERESSE HEEFT!

VUL HET FORMULIER ZO COMPLEET MOGELIJK IN EN WIJ NEMEN SPOEDIG CONTACT OP

Abbie’s IJsbus kan ijs verzorgen voor feesten, BBQs en bedrijfsevents vanaf 100 tot ca. 1300 personen in een straal tot ca. 120 km vanaf Ossendrecht.

  Wat wilt u uw gasten aanbieden?
  2 bollen ijs3 bollen ijsRoyale toef echt slagroomIJscoupe met verse aardbeiden incl. siroop en slagroom en koekwafel

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  KLANTEN AAN HET WOORD

  ERVARINGEN

  Abbie‘s IJsbus staat garant voor een uniek voorkomen, de bus is een echte eyecatcher, al uw gasten zullen het erover hebben. Nadat u het overheerlijke ambachtelijk gemaakte vers Italiaans ijs heeft geproefd waant u zich eventjes in de Zevende Hemel. Abbie‘s IJsbus heeft vele heerlijke smaken, in overleg is veel mogelijk.

  Het klinkt afgezaagd maar in dit geval is het echt waar, het is geen feest als Abbie niet met z’n IJsbus is geweest!

  Gerben, vaste klant

  Wij wilde een originele aankomst met onze bruiloft. Via internet kwamen we bij Abbie terecht en binnen een dag was alles geregeld en afgesproken. Het was erg leuk om te zien dat Abbie en zijn vrouw Marianne zo betrokken waren en mee dachten in de mogelijkheden. Niets was ze te veel en ze deden echt dát stapje extra om niet alleen ons te verrassen, maar ook onze gasten.

  Ontzettend bedankt voor jullie hulp en inzet!

  Peter & Chantelle, bruidspaar

  Voor ons bedrijf hadden we in de zomer een soort food truck festival georganiseerd voor onze medewerkers. Hiervoor hebben we Abbie’s IJsbus benaderd om deel te nemen aan ons festival en met zijn geweldige ijsbus onze medewerkers te voorzien van een ijsje. De langste rijen stonden toch echt bij de ijsbus. Sommige hadden zelfs al een ijsje voor dat ze aan de hamburgers waren begonnen.

  Abbie bedankt!

  Mark, zakelijk