HOE HET OOIT BEGON

MET IJSSALON TORINO

about-1about-2

Eind 1989 hebben we ijs- en koffiesalon Torino in Woerden overgenomen en naar eigen inzichten compleet vernieuwd. Een nieuw interieur en het aanbod uitgebreid met daarbij ook meer focus op het ijs. Het ijs is altijd, al vanaf het aller eerste begin, ambachtelijk en zelfgemaakt met o.a. vers fruit, aangevuld met likeuren en siropen.

De afbeelding is een foto van het eerste bericht in de Woerdense Rijn en Gouwe (een paar dagen voor we voor het eerst open gingen met de ijssalon op zaterdag 24 februari 1990).

BINNEN EN BUITEN

VAN IJSSALON NAAR IJSKAR NAAR IJSBUS.

Na de overdracht van de ijssalon kwamen we eind 2014 bij toeval een prachtige VolksWagen t2 tegen …..

We hebben toen zonder te twijfelen besproken om deze mooie VolksWagen t2 helemaal op te knappen en om te bouwen naar een foodtruck voor ijs. Gezien onze voorliefde voor oude volkswagenbusjes en ijs was dit natuurlijk een prachtige kans. Er moest nog wel heel veel aan de bus gebeuren, maar dat was voor ons weer een nieuwe uitdaging die we maar al te graag aan gingen. Handen uit de mouwen en schuren maar!

TROPISCH GELUK EN

BEACH UITSTRALING VOOR SUMMER VIBES.

about-1about-2

Het gehele concept en uitstraling van Abbie’s IJsbus hebben we zelf bedacht én zelf uitgevoerd! Van plakletters en bestickering houden we niet van dus -net als met het ijs- terug naar het ambachtelijke: zelf met de hand het logo op de bus schilderen. Ook de surfboards, ibizavlaggen, inrichting en aankleding hebben we zelf ontworpen en uitgevoerd.

KLANTEN AAN HET WOORD

ERVARINGEN

Abbie‘s IJsbus staat garant voor een uniek voorkomen, de bus is een echte eyecatcher, al uw gasten zullen het erover hebben. Nadat u het overheerlijke ambachtelijk gemaakte vers Italiaans ijs heeft geproefd waant u zich eventjes in de Zevende Hemel. Abbie‘s IJsbus heeft vele heerlijke smaken, in overleg is veel mogelijk.

Het klinkt afgezaagd maar in dit geval is het echt waar, het is geen feest als Abbie niet met z’n IJsbus is geweest!

Gerben, vaste klant

Wij wilde een originele aankomst met onze bruiloft. Via internet kwamen we bij Abbie terecht en binnen een dag was alles geregeld en afgesproken. Het was erg leuk om te zien dat Abbie en zijn vrouw Marianne zo betrokken waren en mee dachten in de mogelijkheden. Niets was ze te veel en ze deden echt dát stapje extra om niet alleen ons te verrassen, maar ook onze gasten.

Ontzettend bedankt voor jullie hulp en inzet!

Peter & Chantelle, bruidspaar

Voor ons bedrijf hadden we in de zomer een soort food truck festival georganiseerd voor onze medewerkers. Hiervoor hebben we Abbie’s IJsbus benaderd om deel te nemen aan ons festival en met zijn geweldige ijsbus onze medewerkers te voorzien van een ijsje. De langste rijen stonden toch echt bij de ijsbus. Sommige hadden zelfs al een ijsje voor dat ze aan de hamburgers waren begonnen.

Abbie bedankt!

Mark, zakelijk

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE?

Wil je vrijblijvend de mogelijkheden bespreken en de beschikbaarheid controleren? Neem dan contact met ons op.

VRAAG OFFERTE AAN