HOE HET OOIT BEGIN

MET IJSSALON TORINO

about-1about-2

Het begon allemaal in de jaren ’90 toen wij in februari 1990 een ijs- en koffiesalon opende in Woerden: Torino. Dit was ook direct de aanleiding voor ons om te verhuizen van Roosendaal naar Woerden.

Deze ijs- en koffiesalon hebben wij destijds overgenomen en compleet vernieuwd. Een nieuw interieur en het aanbod uitgebreid met daarbij ook meer focus op het ijs. Dit ijs maakten we toen al helemaal zelf met o.a. vers fruit, aangevuld met likeuren en siropen.

De afbeelding is een foto van het allereerste bericht in de Woerdense Rijn en Gouwe (een paar dagen voor we voor het eerst open gingen met de ijssalon).

BINNEN EN BUITEN

VAN IJSSALON NAAR IJSKAR NAAR IJSBUS.

De ijssalon werd later uitgebreid met een ijskar zodat we ook op locatie ijs konden verkopen. De aanvragen liepen al snel op toen opeens kwamen we eind 2014 een busje tegen…

We hebben toen zonder te twijfelen besproken om deze mooie VolksWagen t2 helemaal op te knappen en om te bouwen naar een ijsbus. Gezien onze voorliefde voor oude volkswagenbusjes en ijs was dit natuurlijk een prachtige kans. Er moest nog wel veel aan de bus gebeuren, maar dat was voor ons weer een nieuwe uitdaging die we maar al te graag aan gingen. Handen uit de mouwen en schuren maar!

TROPISCH GELUK

BEACH UITSTRALING VOOR SUMMER VIBES.

about-1about-2

De ijssalon was ondertussen verkocht dus we konden ons nu vol op de ijsbus focussen. We hebben het gehele concept en uitstraling zelf bedacht én zelf gemaakt. Plakletters en bedrukking houden we niet van dus -net als met het ijs- terug naar het ambachtelijke: met de hand het logo op de bus te schilderen. Ook de surfboards, ibizavlaggen, inrichting en aankleding hebben we zelf ontworpen en uitgevoerd.

KLANTEN AAN HET WOORD

ERVARINGEN

Abbie‘s IJsbus staat garant voor een uniek voorkomen, de bus is een echte eyecatcher, al uw gasten zullen het erover hebben. Nadat u het overheerlijke ambachtelijk gemaakte vers Italiaans ijs heeft geproefd waant u zich eventjes in de Zevende Hemel. Abbie‘s IJsbus heeft vele heerlijke smaken, in overleg is veel mogelijk.

Het klinkt afgezaagd maar in dit geval is het echt waar, het is geen feest als Abbie niet met z’n IJsbus is geweest!

Gerben, vaste klant

Wij wilde een originele aankomst met onze bruiloft. Via internet kwamen we bij Abbie terecht en binnen een dag was alles geregeld en afgesproken. Het was erg leuk om te zien dat Abbie en zijn vrouw Marianne zo betrokken waren en mee dachten in de mogelijkheden. Niets was ze te veel en ze deden echt dát stapje extra om niet alleen ons te verrassen, maar ook onze gasten.

Ontzettend bedankt voor jullie hulp en inzet!

Peter & Chantelle, bruidspaar

Voor ons bedrijf hadden we in de zomer een soort food truck festival georganiseerd voor onze medewerkers. Hiervoor hebben we Abbie’s IJsbus benaderd om deel te nemen aan ons festival en met zijn geweldige ijsbus onze medewerkers te voorzien van een ijsje. De langste rijen stonden toch echt bij de ijsbus. Sommige hadden zelfs al een ijsje voor dat ze aan de hamburgers waren begonnen.

Abbie bedankt!

Mark, zakelijk

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE?

Wil je vrijblijvend de mogelijkheden bespreken en de beschikbaarheid controleren? Neem dan contact met ons op.

VRAAG OFFERTE AAN