VAN ZOMERZON NAAR VUURKORF

TIJD VOOR SOEP

Als de zomerzon plaats heeft gemaakt voor vuurkof, wollen mutsen, sjaals en handschoenen is het tijd voor een hartverwarmende kom soep. Abbie kan 2 heerlijke soepen serveren. Naar de recepten van Hans.

SOEP

OOK OM BIJ WEG TE SMELTEN.

Erwtensoep
De echte Hollandse snert. Spliterwten een nachtje laten wellen, lekker laten sudderen tot het zacht en goed gaar is. Geen varkenspootjes maar procureur (vlees van de nek) omdat dit vleziger en minder vet is en natuurlijk plakjes rookworst.

Pompoensoep
Vegetarisch en halal. Een mooie zachte pompoensoep met een licht pepertje en een beetje bite.

SOEP OP LOCATIE

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN.

Abbie’s soepbus kan 2 verschillende soepen meenemen voor ruim 200 personen. Abbie kan de ene dag soep serveren en de andere dag ijs, maar het is niet mogelijk om dit tegelijkertijd te combineren.

KLANTEN AAN HET WOORD

ERVARINGEN

Abbie‘s IJsbus staat garant voor een uniek voorkomen, de bus is een echte eyecatcher, al uw gasten zullen het erover hebben. Nadat u het overheerlijke ambachtelijk gemaakte vers Italiaans ijs heeft geproefd waant u zich eventjes in de Zevende Hemel. Abbie‘s IJsbus heeft vele heerlijke smaken, in overleg is veel mogelijk.

Het klinkt afgezaagd maar in dit geval is het echt waar, het is geen feest als Abbie niet met z’n IJsbus is geweest!

Gerben, vaste klant

Wij wilde een originele aankomst met onze bruiloft. Via internet kwamen we bij Abbie terecht en binnen een dag was alles geregeld en afgesproken. Het was erg leuk om te zien dat Abbie en zijn vrouw Marianne zo betrokken waren en mee dachten in de mogelijkheden. Niets was ze te veel en ze deden echt dát stapje extra om niet alleen ons te verrassen, maar ook onze gasten.

Ontzettend bedankt voor jullie hulp en inzet!

Peter & Chantelle, bruidspaar

Voor ons bedrijf hadden we in de zomer een soort food truck festival georganiseerd voor onze medewerkers. Hiervoor hebben we Abbie’s IJsbus benaderd om deel te nemen aan ons festival en met zijn geweldige ijsbus onze medewerkers te voorzien van een ijsje. De langste rijen stonden toch echt bij de ijsbus. Sommige hadden zelfs al een ijsje voor dat ze aan de hamburgers waren begonnen.

Abbie bedankt!

Mark, zakelijk

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE?

Wil je vrijblijvend de mogelijkheden bespreken en de beschikbaarheid controleren? Neem dan contact met ons op.

VRAAG OFFERTE AAN